miércoles, 3 de diciembre de 2014

Arriba el torneig de vídeojocs de lluita ADFT

El proper 6 de desembre se celebrarà el torneig de videojocs de lluita Arkham Digital Fighting Tournament (ADFT), celebrat durant els últims cinc anys a diverses localitats de Barcelona i organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Canovelles i el grup de joves Arkham Team, un equip de jugadors patrocinat per Arkham Studio (estudi de comunicació audiovisual de Manlleu).

El torneig, que l’any passat va reunir uns 250 aficionats, tindrà lloc al Teatre Auditori Can Palots i estarà adreçat als aficionats dels videojocs de lluita (que hauran de pagar 15 € d'inscripció), tot i que s’obre a tots els públics de forma gratuïta.

L’ADFT ofereix la possibilitat de reunir a tots els aficionats en un marc que només es pot comparar a altres competicions que es fan a l’estranger. Durant aquestes tres primeres edicions han arribat participants des de diferents punts d’Espanya, França i Gran Bretanya i la intenció és que el torneig d’enguany es consolidi definitivament com la competició d’hivern més important a nivell nacional. 

Més informació:  http://www.arkhamteam.com/