martes, 30 de diciembre de 2014

El Centre Cultural ha celebrat la tradicional festa de Nadal


Música, ceràmica, l'activitat Per Nadal, fem l'arbre i la tradicional Festa de Nadal, han omplert de màgia i esperit nadalenc el Centre Cultural aquest desembre.

El 23 de desembre el Centre Cultural va celebrar la benvinguda del Nadal amb activitats per a tots els gustos! De les 17 a les 19 hores, es van fer tallers gratuïts per a grans i petits: el taller de Decoració Nadalenca, a càrrec d'Amàlia Pérez; el taller infantil de Dolços

Nadalencs, a càrrec de Ruth González i el taller per a adults de Cuina Nadalenca, amb la monitora Isabel Aguilar. Dels tallers culinaris van sortir exquisides receptes nadalenques: canapés ideals per aquests dies i dolces galetes amb cara de Caga Tió!



Tots els plats es van poder degustar després del tradicional sorteig de la panera i l'actuació dels infants del casalet d'anglès. Per primera vegada, els petits que han après anglès durant el curs al Centre Cultural van oferir una simpàtica cançó de Nadal "Christmas Carols" per brindar per un millor 2015. 

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, José Orive, i el regidor de Cultura, Francesc Sánchez, que van desitjar a tots els assistents un molt bon Nadal i van compartir amb tots els usuaris i usuàries el pica pica fet als tallers.