jueves, 18 de diciembre de 2014

La fira de Nadal es consolida amb més visitants que mai

Per tercer any consecutiu, Canovelles celebra la Fira de Nadal, organitzada per Comerç Actiu Canovelles amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L'alcalde, José Orive, i la presidenta de Comerç Actiu, Toñi Alfonso, van inaugurar oficialment la fira dissabte a les 12 del migdia, tot agraint la participació dels comerciants i els centenars de visitants per fer possible una fira que, any rere any, busca dinamitzar el comerç de la zona i oferir bons productes a preus assequibles durant aquestes dates.

Les 25 parades de roba, productes selectes, alimentació, flors de Nadal, artesania, bijuteria... van omplir el carrer Diagonal d'esperit nadalenc i idees originals per regalar aquestes festes.

Com a novetats, al destacar que la fira es va celebrar aquest any durant tres dies: el 12, 13 i 14 de desembre i va comptar amb diverses atraccions infantils: una nòria, llits elàstics, un photocall i una parada de cotó de sucre, que va fer les delícies dels més petits. A més, es va oferir xocolatada per a tothom, la colla de Diables va dinamitzar la fira fent gresca i xerinola, els joves de la Kl@b van organitzat 4 tallers diferents per als més petits -de fanalets, de braçalets, de postals de Nadal i de wasitape- i l'Hogar Extremeño va repartir entre els assistents les seves tradicionals migas.

Encesa de llums
 
El 4 de desembre es va donar la benvinguda a les festes i el tret de sortida a la campanya de Nadal dels comerços amb l'encesa de llums als carrers del nostre poble.
Una encesa que enguany s'ha millorat amb un total de 6 carrers il·luminats gràcies a la col·laboració de 96 comerços i l'Ajuntament de Canovelles amb l'objectiu de seguir projectant una bona imatge dels carrers més comercials del municipi.

La campanya de Nadal als comerços repartirà 1000 euros

Els comerços adherits a Comerç Actiu Canovelles repartiran a la campanya de Nadal 1000€ entre els seus clients amb vals de compra.
Per a participar, els clients només han d'omplir una butlleta per cada acció de compra fins el 5 de gener, amb la qual podran guanyar 10 vals de 30€, 10 vals de 20€, 20 vals de 10€ i 60 vals de 5€. En total 1.000€ a repartir entre 100 clients. 

El dia 8 de gener es farà el sorteig entre tots els participants.