domingo, 7 de diciembre de 2014

Vols potenciar la teva empresa a les xarxes socials?

El proper dijous 11 de desembre, l'empresa Focus Consulting impartirà el curs "Com potenciar la vostra empresa a través les Xarxes Socials", adreçada a empreses i emprenedors que vulguin aprendre a potenciar seu negoci a les xarxes socials.

L'objectiu del curs és donar a conèixer als participants totes les eines i recursos existents, per treure el màxim rendiment de les xarxes socials en benefici de la nostra empresa o idea de negoci.

Les xarxes socials aplicades al negocis són cada vegada més utilitzades i tenen una gran penetració en la població ja que el consumidor passa molt temps navegant per elles (cada vegada més). Aquestes dues característiques; penetració i temps, han estat els principals motius que han portat a les empreses a voler estar presents en aquest mitjà de comunicació.

Requisits: Per a persones emprenedores que actualment estan desocupades i que vulguin fer el curs, és requisit estar donat d'alta com a demandant de feina al Servei Català d'Ocupació i aportar el dardo (document acreditatiu de demandant de feina) el mateix dia la formació o enviar-ho escanejat a: osolaz@canovelles.cat abans de l'11 de desembre.

Lloc: La sessió, que és gratuïta per als participants, tindrà lloc l'11 de desembre de 10:30 a 13:30 hores al Servei de Promoció Econòmica situat al polígon de Can Castells, al carrer Gregorio Marañon, núm. 7.

Inscripcions: Podeu fer les vostres inscripcions trucant al telèfon 938463990 o enviar un correu electrònic a osolaz@canovelles.cat amb el vostre nom i cognoms, número de DNI i telèfon de contacte. Les places són limitades i per ordre d'inscripció.