miércoles, 28 de enero de 2015

L'alcalde visita l'empresa Felmar

L'alcalde, José Orive, i el regidor de promoció econòmica, Emilio Cordero, van visitar dimarts 20 de gener, l'empresa Gasos Felmar, ubicada al polígon de Can Castells.

L'empresa Felmar es dedica a la comercialització, recàrrega, retimbrat d'extintors de CO2, pols ABC i aigua; càrrega d'ampolles de CO2 per a tiradors de cervesa i per a distribuïdors de begudes gasificades. Un dels proveïdors més destacats de l'empresa és Cobega, proveïdor oficial de Coca Cola, que els exigeix uns estàndards alts de qualitat i seguretat. Proveeixen a aquest client arreu d'Espanya i Portugal.

Actualment estan treballant en dues línies de producció: l'alimentària i la industrial. La seva plantilla està formada per 15 persones, la majoria de Canovelles i amb la inclusió d'enginyers alimentaris. L'empresa consta d'una cambra blanca que certifica el segell de qualitat de l'empresa.

En Félix Pascual es va mostrar satisfet amb els serveis que ofereix el Polígon de Can Castells ja que ofereix molts serveis i una molt bona comunicació.  

Més informació:  notícia VOTV