sábado, 28 de febrero de 2015

Arriba la sisena edició de la Fira Guia't

La sisena edició de la Fira Guia’t, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona, es celebrarà els dies 4, 5 i 6 de març a la nau Dents de Serra de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

En ella es mostrarà tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental.

Durant 3 dies els visitants de la Fira, individuals o com a grup, podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat per a cada persona. També es podrà visitar l’exposició Art i Disseny de l'Escola a l'Empresa on es presenten prop de 90 projectes artístics amb l'objectiu d'acostar el treball dels alumnes a la realitat industrial. 

Tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dijous 5 de març a les 19:30 hores, està pensada per als pares i les mares, que podran assistir a la xerrada Quina influència tenen les famílies. I desprès de l'ESO, què? a la Sala d’Actes de la Biblioteca Roca Umbert.