jueves, 19 de febrero de 2015

Jornades del VI Campionat “Divirtiéndose con el Atletismo”

El passat diumenge, 15 de febrer, Canovelles va ser la seu d’una de les jornades del VI Campionat “Divirtiéndose con el Atletismo” de la mà del Club Atletisme Canovelles.

El campionat, organitzat per la Real Federación Española de Atletismo, va agrupar diversos alumnes de secundària de pobles veïns: 15 atletes del Salesians de Badal

ona, 9 de la SI Domus d'Olivet de Canovelles, 9 de l'institut Bellulla de Canovelles, 1 de l'Anna Mogas de Granollers i 1 més de l'institut Laura de Granollers. En total van participar 36 alumnes al torneig, a més dels 17 alumnes que van participar als diferents controls que el CA Canovelles va organitzar durant la trobada.

El campionat atlètic es va celebrar a la zona esportiva de Can Duran, on es van fer proves de velocitat, tanques, salts, llançaments, resistència i marxa atlètica. El CA Canovelles va premiar als professors d'institut que van aportar més de 5 participants al torneig, així com també es van sortejar una vintena de regals en finalitzar la jornada.

Les marques assolides en aquesta trobada serviran per a puntuar, de cara a una possible classificació a la fase final del torneig, que es celebrarà a València els dies 25 i 26 d'abril.