miércoles, 18 de febrero de 2015

Un miler de persones han desfilat a la Rua de Carnaval!

Un miler de persones han desfilat a la Rua de Carnaval de Canovelles, que enguany ha agrupat un total de 14 comparses plenes de color, bon humor i crítica social.

Després de desfilar per tot el municipi i rebre l'aplaudiment de centenars de veïns i veïnes, que omplien els carrers del poble, les comparses han arribat a la plaça de la Joventut, on ha tingut lloc la desfilada de tots els participants.

Finalment, el Premi a la millor comparsa ha estat per 'Los búhos' de l'Hogar Extremeño; la millor coreografia ha anat a parar a l'AV Joan Miró, que anaven disfressats de 'Black cards' i el premi a la millor carrossa, l'ha guanyat la Casa de Andalucía, amb el seu particular 'patio andalúz' i les seves treballades 'Macetas'.  

La rua ha congregat també trogloditas, cors i cupidos (amb motiu del dia dels enamorats), mr. potatos, mags Merlín, ampolles d'alcohol, ninots de lego, un autèntic carnaval venecià, els divertits Minions, follets i personatges de l'edat mitjana. 

La reina del Carnaval, encarregada de fer el pregó, es trobava enguany a la comparsa de les Dones emprenedores gitanes, disfressades de Trogloditas.