lunes, 16 de marzo de 2015

A partir del 15 de març s'ha de demanar permís per fer foc

Segons l'ordre de la Generalitat de Catalunya MAB/62/2003 de 13 de febrer, per la qual es despleguen les mesures preventives que estableix el Decret 64/1995 de 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals, entre el 16 d'octubre i el 14 de març s'ha de realitzar obligatòriament un Comunicat de crema quan es vol realitzar una activitat que inclogui foc (pirotècnia, barbacoes, crema de restes vegetals, calçotades, ...).

Per a realitzar aquest tràmit, que es fa a l'Ajuntament i és immediat, només cal que algun dels membres de l’entitat faci la comunicació (indispensable DNI i núm. de telèfon de contacte del sol·licitant, que haurà d’estar disponible i present durant el dia de l’activitat fins a la seva finalització).

Fora del termini esmentat, això vol dir del 15 de març al 15 d’octubre, el tràmit a realitzar és més lent ja que es tracta d’una Sol·licitud per activitats amb risc d’incendi forestal (genèrica), permís que ha de donar la Generalitat de Catalunya. S’ha de demanar per escrit mitjançant document oficial que es pot descarregar de la web de l’Oficina Virtual de Tràmits gencat.cat (veure links) i registrar-lo a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dins del seu horari d’atenció al públic.

Més informació: