martes, 24 de marzo de 2015

El 45% de la candidatura d'Orive, son independents

L’Assemblea local del PSC de Canovelles celebrada aquest divendres 20 de març i que van assistir un centenar de persones, ha aprovat per unanimitat la llista que, a proposta de l’executiva de l’agrupació, integrarà la candidatura que encapçalarà José Orive a les properes Eleccions Municipals que es celebraran diumenge 24 de maig.

A la presentació, José Orive, va destacar que es tracta d’una llista que es podria molt bé definir com una petita representació del que significa la Canovelles d’avui. Una llista paritària, un equip de persones compromeses amb Canovelles que volen compartir el nostre projecte de poble i que no son afiliats al PSC (55% militància i 45% independents que estan a els primers llocs de la llista), una llista renovada (45% nous components) on es conjuguen totes les edats i sensibilitats, experiència en la gestió municipal, però sobre tot molta il·lusió i compromís per treballar per Canovelles”. 

El nostre projecte de futur per Canovelles està representat per aquest grup de dones i homes apassionats pel seu poble, amb demostrada solvència, capacitat i formació per liderar la Canovelles del present i futur” va dir Orive, fent palesa la confiança que li mereixia la llista proposada tot afegint que “són persones, totes elles, que coneixen perfectament els veïns i veïnes de Canovelles, que coneixen les seves necessitats i també les seves il·lusions perquè formen part activa del poble”. Remarcant aquesta idea, Orive va destacar per sobre de tot el fet de que “son dones i homes progressistes que s’estimen Canovelles, que estan compromesos amb ella i que ho demostren amb la seva trajectòria en diferents entitats i col·lectius socials”.  

Orive va voler deixar clar que “és un grup de persones amb preparació suficient per a garantir la continuïtat d’una bona gestió i la defensa dels interessos dels ciutadans de Canovelles i, sobretot, per resoldre amb èxit els reptes que el poble haurà d’afrontar els propers anys, com el Manteniment dels Serveis públics municipals de qualitat, la planificació i ordenació urbanística, la garantia de la cohesió social, les polítiques per impulsar el desenvolupament personal i comunitari; el desenvolupament econòmic local, la creació d’ocupació i l’impuls a la participació ciutadana”. 


En aquest sentit, Orive, va encoratjar als nous integrants de la llista a treballar amb il·lusió en un nou cicle complicat i complex en el que hem de convertir els problemes en reptes que ha de consolidar Canovelles com un municipi modern, referent a la comarca i amb bons serveis i millor qualitat de vida pels seus ciutadans. 

L’alcalde i cap de llista, va tenir un reconeixement per als components de l’actual equip de govern que finalitzen el seu mandat. “Ha estat un bon equip de regidors i regidores que ha treballat molt i bé per a la transformació de Canovelles i que ha fet pinya al voltant de l’alcalde”.  

Amb molta emotivitat, Orive va voler transmetre a l’assemblea el sentiment de tristor que l’envoltava el final de la legislatura en el sentit de que era també el final d’un gran equip de govern.  

Sobre els que no continuaran, Orive, va reconèixer que tots i cadascú d’ells han estat amics més que companys i no tinc cap dubte que seguiran treballant, com fins ara, per una Canovelles millor”.  

Candidatura Eleccions Municipals 2015

1.- José Orive Vélez 
Va néixer a Barbate (Cadis) fa 53 anys. Viu a Canovelles des que en tenia 7. Està  casat i té dues filles. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i diplomat en Pedagogia Social per la Universitat de Barcelona. Professionalment és tècnic superior de l’administració local. Vinculat als moviments associatius educatius i culturals de Canovelles. Actualment és el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’alcalde de Canovelles.  


2.- Teresa Riera Planas 
Nascuda a Canovelles fa 53 anys. Està casada i té una filla i un fill. Professionalment és administrativa. Vinculada als moviments associatius de cultura tradicional del municipi, membre de la Comissió Sant Antoni Abat i del grup de teatre local l’Aplec. Actualment és regidora de Gent Gran i Serveis Socials. 

3.- Emiliano  Cordero Soria
Nascut a Granollers fa 43 anys. En fa 24 que viu a Canovelles. Té un fill i dues filles. Té estudis de grau d’Educació Social. Professionalment és funcionari de l’administració local. Vinculat als moviments associatius, esportius i culturals del municipi, membre de la Colla de Diables i del Club Handbol Canovelles. Actualment és regidor president de l’Àrea de Territori. 

4.- Yolanda Sánchez Bueno (Independent)
Nascuda a Canovelles fa 41 anys. Està casada i té un fill i una filla. Estudis: grau de mestra d’Educació Primària i grau superior en Interiorisme. Professionalment és mestra d’Educació Primària. Vinculada a les associacions de mares i pares i membre de la Casa d’Andalusia de Canovelles.

5.-  Francisco Sánchez López
Nascut a Canovelles fa 38 anys. Viu en parella i té una filla. Doctor en Didàctica de les Matemàtiques i Llicenciat en Ciències Exactes per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professionalment és professor d’Educació Secundària. Vinculat als moviments associatius infantils i juvenils. Actualment és regidor president de l’Àrea d’Atenció a les Persones.

6.- Noelia Lavado Quiles (Independent)
Nascuda a Canovelles fa 36 anys. Està casada i té dos fills. Diplomada en Ciències Empresarials. Estudis de GFGS (cicle formatiu de Grau superior) en administració i finances. Professionalment és empleada de Banca i fa funcions de gestora comercial. Membre de l’associació de mares i pares de l’escola Congost, de la qual va ser presidenta durant tres anys.

7.- Francesc  Martínez Ortega (Independent)
Nascut a Canovelles fa 20 anys. Estudis de batxillerat i Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting. Actualment està estudiant Ciències Econòmiques i Gestió d’Empreses a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculat a les entitats esportives i juvenils de Canovelles.

8.- Patricia Ruz Hidalgo (Independent)
Nascuda a Barcelona fa 33 anys. En fa 31 que viu a Canovelles. Viu en parella. Estudis de CFGS en Integració Social. Professionalment és comercial, agent d’assegurances. Vinculada als moviments associatius de cultura popular de Canovelles.

9.- Miguel Castella Riera, de Can Mingo (Independent)
Nascut a Canovelles fa 60 anys. Casat i amb un fill. Professionalment és pagès i jardiner. Persona molt activa en els moviments associatius de cultura popular de Canovelles, membre de la Comissió de Sant Antoni Abat, entitat  de la qual va ser el president.

10.- Raquel Naveros Luna (Independent)
Nascuda a Canovelles fa 34 anys. Casada i amb una filla. Diplomada per la Universitat  de Barcelona en Magisteri especialitat en Educació Especial/Pedagogia Terapèutica i Educació Física. Professionalment és mestra. Vinculada als moviments esportius del municipi i al SAE.

11.-  Antonio Cañas Alcántara.
Nascut a Canovelles fa 50 anys. Està casat i té tres fills. Estudis de batxillerat. Professionalment és comerciant. Va ser regidor durant l’anterior legislatura.

12.- Elisabeth Toral Gámez
Nascuda a Canovelles fa 28 anys. Està casada i és Tècnica Superior de Radioteràpia. Treballa al Departament d’Oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Vinculada als moviments esportius locals i al Club de Bàsquet. Actualment és regidora de Salut i Consum.

13.- Juan Francisco Garcia-Miguel Reyes
Nascut a Granollers fa 39 anys. En fa 31 que viu a Canovelles. Viu en parella. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professionalment és advocat laboralista i professor de l’Escola de Pràctica Jurídica. Va ser jutge de pau de Canovelles. Actualment és regidor de Règim Intern, Organització Municipal i Noves Tecnologies

14.-   Catalina Garnacho Monroy (Independent)
Nascuda a Càceres fa 45 anys. En fa 42 que viu a Canovelles. Està casada i té dos fills. Professionalment és monitora de lleure infantil i juvenil. Vinculada als moviments associatius de mares i pares i entitats esportives locals. Va ser secretària de l’associació de mares i pares de l’escola Joan Miro i membre del Consell Escolar de Centre. 

15.- Juan Isern Rodriguez
Nascut a Canovelles fa 63 anys. Està casat i té tres filles i sis néts. Jubilat. Vinculat a les entitats esportives de Canovelles, soci de la Unió Esportiva, del Club d’Atletisme, de la Casa d’Andalusia i de la Comissió de Sant Antoni Abat. Actualment és regidor d’Esports i Hisenda.

16.-  Carmen Flores Tirado (Independent)
Nascuda a Baena (Còrdova) fa 65 anys. En fa 24 que viu a Canovelles. Està  casada i té un fill i una filla. Jubilada. Vinculada, activament, al Casal de la Gent Gran de Canovelles.

17.- Ginés López Gómez
Nascut a Linares (Jaén) fa 53 anys. En fa 28 que viu a Canovelles. Està casat i té dues filles i un fill. Professionalment és responsable de logística industrial. Membre de la junta directiva de la Unió Esportiva Canovelles i vinculat al moviment associatiu cultural i de voluntaris de Canovelles. Del 2004 al 2007 va ser regidor d’Esports i de Cultura.

Suplents:

18.- Mariano Lucas Modenes
Nascut a Ceclavín (Càceres) fa 80 anys. En fa 61 que viu a Canovelles. Està casat i té quatre fills, dos néts i una besnéta. Jubilat. Va ser regidor de l’ajuntament de Canovelles del 1979 al 1995.

19.- Eva Susana Garcia-Miguel Reyes
Nascuda a Granollers fa 40 anys. Viu en parella i té un fill. Llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i Màster en Dret Internacional dels Negocis. Professionalment és advocada. 

20.- Antonio  Hidalgo  Morilla (Independent) 
Nascut a Canovelles fa 35 anys. Està casat i té dos fills. Tècnic Superior Esportiu i, professionalment, és futbolista.