miércoles, 22 de abril de 2015

Emotiu Memorial Josep Maria Tintó del Club d’Handbol de Canovelles

Diumenge 19 d’abril, el Club Handbol Canovelles va celebrar la 8a edició del tradicional Memorial Josep Maria Tintó, per homenatjar la figura del que va ser el primer president del club.

Una trobada festiva i plena d’activitats que va concentrar novament a diversos jugadors de Canovelles i d’altres clubs veïns, així com a molts familiars i entrenadors que van omplir el pavelló i les grades durant tot el matí.
 
A les 9 del matí van començar els partits del torneig triangular i amistós de les categories pre benjamí a la infantil. Una jornada que, per primera vegada, va comptar amb un emotiu partit final entre els nois i noies del grup EINA de Canovelles -que recentment han passat a formar del club d’handbol amb un nou equip- i un equip format per membres de la Fundació Catalonia de Cerdanyola del Vallès, entitat que comparteix amb EINA l’objectiu d’atendre i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

A banda dels partits, el club va oferir, com sempre, diverses activitats d’oci per als més petits (inflables, activitats d’animació...), va obsequiar amb medalles a tots els participants i va cuinar la tradicional paella popular per als assistents.