martes, 21 de abril de 2015

Orive presenta un equip jove, renovat i amb persones amb experiència per continuar treballant per Canovelles

Recolzat pel primer secretari del PSC Miquel Iceta, i davant de més de 400 veïns i veïnes que omplien el Teatre Auditori Can Palots, Orive va donar a conèixer un equip de persones amb projecte de futur per Canovelles.

José Orive va presentar, dissabte 18 d'abril al Teatre Auditori Can Palots, a l’equip de persones que l’acompanyen i formen part de la candidatura del PSC de Canovelles per les properes eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Un equip de persones al que s’incorporen un 45% d’independents, amb equilibri entre els que s’apropen per primera vegada a la política municipal i els que tenen experiència en la gestió, persones de diferents edats i sensibilitats amb ganes, preparades i compromeses amb Canovelles.

A l’acte, en el qual no va faltar el record emotiu per l’exregidora de l’ajuntament de Canovelles Maria Lluïsa Prat quan fa 4 anys del seu traspàs, Orive va donar a conèixer el perfil i motius pels quals formen part de la candidatura totes les persones que l’acompanyen en la llista. En referència a aquest equip va destacar “ens presentem a les eleccions amb l’aval del treball fet, orgullosos i reivindicant el seu lideratge, amb projecte de futur pel nostre poble i amb el millor equip de persones i més compromès per portar endavant el nostre projecte”.

En referència a aquest projecte de futur, Orive va deixar clar “Hem fet moltes coses, però entre tots, encara ens queden moltes per fer”, i explicava “hi ha idees i projectes per desenvolupar, i reptes per afrontar els propers anys.  Cal continuar treballant per garantir serveis públics municipals de qualitat, en la planificació i ordenació urbanística, per avançar en la cohesió social, en les polítiques per impulsar el desenvolupament personal i comunitari; en el desenvolupament econòmic local, en la creació d’ocupació i l’impuls a la participació ciutadana” .

A més d’Orive, algunes de les persones que formen part de la llista van explicar als presents el motius pels quals van decidir integrar la candidatura. En concret, van intervenir Ginés López, en representació de les persones que ocupen els llocs del final però que no han volgut deixar de donar suport al projecte; Noelia Lavado, en representació dels independents que creuen que aquest és el millor projecte per liderar Canovelles;  i Teresa Riera explicant la visió d’aquells que ja tenen experiència en la gestió municipal. Tots ells van defensar l’importància del projecte de l’Orive com a garantia de millora i progrés per Canovelles, així com a garantia de benestar pels canovellins i canovellines.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC Miquel Iceta, va recolzar Orive per a continuar liderant la Canovelles del futur, emfatitzant que “Orive representa la garantia de la bona gestió municipal i la defensa dels interessos dels veïns i les veines de Canovelles”.