sábado, 25 de abril de 2015

Vols ser voluntari educatiu?

El teu temps lliure és un valor per a les escoles del nostre poble. En vols dedicar una part?

La plataforma del voluntariat educatiu de Canovelles, vinculada al Consell Escolar Municipal, et posarà en contacte amb  els centres educatius del nostre poble.

Podràs participar en tasques relacionades amb l'estudi assistit, l'acompanyament a sortides, el foment de la lectura, suport a P3 a inici de curs, acollida famílies nouvingudes, biblioteca escolar, suport informàtic, alfabetització digital a famílies, reutilització de llibres i moltes altres coses.

La plataforma vol ser un gestor d’oportunitats que reculli les demandes dels centres educatius de Canovelles i els oferiments de tasques de voluntariat; avaluarà el perfil i disponibilitat de la persona voluntària i farà una proposta concreta d’assignació a una tasca. La participació estarà condicionada a l’acord entre ambdues parts.

S’entén per voluntariat educatiu el conjunt d’activitats que permeten ajudar en el funcionament de les escoles del municipi, que no substitueixen tasques professionals i que són desenvolupades per persones voluntàries, que no implica una relació laboral, funcionarial, mercantil o qualsevol altra retribuïda, i que compleixen els requisits següents: que tinguin caràcter altruista i solidari, que es facin de forma lliure i no per obligació o deure jurídic, que es duguin a terme sense prestació econòmica i que es desenvolupin en els centres educatius del municipi

Més informació:
Tel. 93 861 89 83
Inscriu-te aquí.