jueves, 4 de junio de 2015

Desfilada de moda multitudinària en el primer Divendres Boig!

El primer dels Divendres Bojos es va celebrar a Canovelles el passat 29 de maig, amb moltes activitats al carrer, descomptes als comerços i molt bon ambient!

Les botigues dels principals carrers de Canovelles (Diagonal, Indústria, Molí i Riera) van fer promocions, tallers i descomptes al llarg de tota la tarda de divendres 29 de maig. Tres bars i restaurants del municipi (el Frankfurt El Templo, el Si k Si Tapas i la Pensión Galicia) van sumar-se també a la iniciativa fent menús especials i acompanyant el menjar de música en directe i alguna activitat d’animació i festa!

I a les 6 de la tarda, va començar l’animació teatral al carrer Riera, amb dos personatges que interactuaven amb la gent que passejava pel carrer i amb tothom que entrava a les botigues.

Després de l’animació de carrer i quan tothom ja ocupava un seient davant de la catifa vermella del carrer Riera, va començar l’esperada desfilada de moda. Una activitat que va acollir un gran nombre de veïns i veïnes que, curiosos, no es van voler perdre la mostra de roba i complements de les botigues Moda Locuras, Calçats Esther, Joieria Marchan, Marga Moda Infantil, Moda Fina, Nova Tela, Stil Íntim i Paper Idea.

La desfilada va ser un èxit i, en total, van passar per la catifa vermella unes 70 persones, grans i petits.

Els propers Divendres bojos tindran lloc el 12 i 19 de juny i el 5 de juny se celebrarà a Canovelles la nova edició del Canovelles de 10 a 10.  

Consulta la programació AQUÍ