jueves, 4 de junio de 2015

El Sub 21 femení del Canovelles BC es classifica pel Campionat de Catalunya

El l’equip Sub 21 femení s'ha classificat per al Campionat de Catalunya de nivell A, que es jugarà aquest proper cap de setmana, dies 6 i 7 de juny, a Sitges entre un total de 8 equips.

La primera eliminatòria serà dissabte contra el CB Vilassar de Mar, equip contra el que ja han competit dues vegades les noies de Canovelles, aconseguint una victòria per a cada equip. El campionat, que es juga a Sitges, serà una fita complicada però les noies porten treballant molt bé els últims mesos i esperen sortir victorioses. 

Sopar de fi de temporada  


El proper dissabte 20 de juny el club celebrarà el tradicional sopar de fi de temporada, que aquest any adquireix importància amb la celebració del 20è aniversari del club. El club és, a més, conscient del problemes econòmics de molta gent i és per això que han decidit variar l’estructura del sopar i abaratir els preus per tal que tothom pugui assistir al sopar i compartir aquests bons moments amb tots els membres del club.  


A més del sopar hi haurà entrega de premis als jugadors, entrenadors i simpatitzants més rellevants durant l'any i festa i discoteca.