jueves, 18 de junio de 2015

Èxit de participació i organització al Torneig de Bàdminton

El Torneig de Bàdminton de Canovelles correspon a la 14a Prova del Circuit Català que organitza la Federació Catalana de Bàdminton conjuntament amb el Club de Bàdminton de Canovelles i el suport del Ajuntament de Canovelles i el Consell Català de l’Esport.

Es va celebrar el passat cap de setmana a Canovelles, amb l’assistència de 119 jugadors, vinguts d’arreu de Catalunya. L'alta participació de jugadors d'edats d'entre els 6 i els 60 anys ha fet que es disputessin en un sol dia 195 partits repartits en les diferents categories i modalitats, des de les 9 del mati fins les 8 de la nit sense interrupcions.

A més podem destacar la participació de jugadors tan importants de Catalunya com Marc Gallardo, bronze al campionat de espanya absolut, Nerea Sanchez-Arevalo plata i bronze al campionat de espanya sub-19 i Carlos Olivar bronze al campionat d'Espanya sub-19. 

Guanyadors dels dobles sub-11 on el jugador del Canovelles, Ivo Rosa, va quedar sotcampió amb el jugador de Granollers Oriol Santamaria. 

El torneig ha estat tot un èxit d’organització i s'ha donat una imatge excel·lent del nostre municipi a les persones vingudes de fora que estem segurs repetiran la temporada vinent.