jueves, 25 de junio de 2015

Han començat les festes majors de barris!

Els primers en celebrar la festa major del seu barri han estat els veïns i veïnes del barri Joan Miró, el cap de setmana del 19 i 20 de juny.

Divendres 19 de juny van celebrar el festival infantil amb el grup Lucrystry Luk

y i van organitzar la primera nit de ball a l'aire lliure. Dissabte, els més petits van gaudir d'un matí de jocs molt divertit i, cap a mig dia, va celebrar-se la tradicional degustació de paella per a tots els veïns i socis.

Ja cap al vespre, van actuar els grups de ball de l'Hogar Extremeño i es va oferir una gran xocolatada per a tots els assistents. Per acabar la festa, van actuar la companyia flamenca Alma de Jona Márquez, que va donar pas a la revetlla popular de fi de festa.

Properes Festes Majors de barri

Els veïns i veïnes del barri de Pau Casals es trobaran el 4 i 5 de juliol per compartir jocs infantils amb inflables, animació i el tradicional sopar i ball de fi de festa.

El barri de l'avinguda Canovelles celebrarà la seva festa grossa els dies 10, 11 i 12 de juliol amb jocs infantils, balls, la paella de germanor, animació infantil i la participació de la colla de Diables i la colla de Gegants, entre d'altres activitats. 

I, per últim el barri de Can Duran, que celebraran la festa, com cada any, després de l'estiu, els dies 4 i 5 de setembre.