lunes, 15 de junio de 2015

José Orive és proclamat alcalde de Canovelles

Dissabte, en el Ple de constitució de l'Ajuntament, José Orive va revalidar el seu nomenament com alcalde de Canovelles. Amb els 9 vots a favor del seu grup, el PSC, i la sorpresa del suport de la regidora del grup del Partit Popular, dels 17 vots dels regidors del consistori.

En el seu discurs, l'alcalde va assegurar que treballaran pel foment de la participació ciutadana com a instrument absolutament necessari per a una cultura de coresponsabilitat en la gestió dels assumptes públics que els afecten directament: "Vull aprofitar per adreçar-me als joves canovellins i canovellines. Vull dir-vos que seré l'alcalde de tots i totes però que vull ser, especialment, el vostre alcalde, l'alcalde dels joves i que des d'avui us demano la vostra participació en el disseny del vostre futur". Un futur que, segons va dir Orive, "si no us el feu, us el faran, i pot ser que no us agradi allò que han previst per a vosaltres". En aquest sentit, l'alcalde es va comprometre a treballar-hi: "no per vosaltres sinó amb vosaltres per defensar els vostres  interessos i potenciar el vostre paper dins de la comunitat". "Us convido a somiar entre tots la Canovelles que volem pel futur", va dir l'alcalde. 

En quant a la coresponsabilitat i al fet de sumar per fer-ho millor, l'alcalde va fer un requeriment a tots els grups de l'oposició a fi d'establir els millors canals de col·laboració en benefici de Canovelles: "us dic que estic a la vostra disposició, amb la mà estesa, per tal de sumar projectes i treballar plegats des de la lleialtat institucional i el respecte a les opinions i posicionaments de cadascú" afegint quines seran les línies de treball general: "lluitar per uns serveis públics de qualitat, la transparència en els afers municipals i la participació ciutadana".