viernes, 5 de junio de 2015

Les juvenils del CH Canovelles, campiones del Top-4 de 1a Catalana!

L’equip femení del Club Handbol Canovelles s’han proclamat campiones aquest passat cap de setmana, després d’haver-lo jugat durant tres anys consecutius i haver quedat en tercera posició els tres anys.

El Top-4 s’ha celebrat aquest any a Sant Esteve de Sesrovires, els dies 30 i 3

1 de maig, amb els següents equips participants: el Club Ribes-Vendrell, el Club Santa Maria de Palautordera, el club Sant Esteve de Sesrovires i el Club Handbol Canovelles.

L’equip canovellí va jugar la primera semifinal contra l’equip amfitrió i primeres del grup, el Sant Esteves. El partit va estar renyit però finalment les noies del Canovelles van aconseguir un avantatge de 3 punts a la primera part i van saber mantenir el marcador guanyant, així, la semifinal. Per primer cop, l’equip juvenil femení es va classificar amb l’equip Ribes-Vendrell com a rival. El partit, aquesta vegada, va ser més complicat ja que van acabar la primera part empatades 8 a 8. A la segona meitat, però, les canovellines van aconseguir guanyar de 2 punts.

El CH Canovelles va quedar primer; el Ribes-Vendrell, segon; el Santa Maria de Palautordera, tercer i el Sant Esteve de Sesrovires, quart.