sábado, 6 de junio de 2015

Tallers, exhibicions i música a la festa de fi de curs del Centre Cultural

El Centre Cultural, després d'una setmana de tallers oberts al públic, va acomiadar el curs divendres 29 de maig amb una festa plena d'exhibicions, tallers i música a càrrec dels usuaris i usuàries de l’equipament. Des de les 16 a les 20 h, les portes del Centre Cultural van estar obertes al públic per mostrar els tallers i cursos que hi tenen lloc durant tot l’any.

La festa va començar amb una classe magistral a l’aire lliure de ioga i les exhibicions de dansa moderna, pilates, el casalet d’anglès i tai-txi. A les 17 h va començar el taller de cuina de sushi i es va obrir l’espai de carpes a la plaça de la Joventut, just darrera del Centre Cultural. Allà, grans i petits van aprendre a fer batuts, van practicar amb el torn de la mà del ceramista Carles Vives, van practicar amb les puntes de coixí i van crear bombolles gegants gràcies al taller infantil d’ArtPompa.

El tradicional sorteig de fi de curs i la inauguració de l’exposició que mostra els resultats dels tallers va ser inaugurada per l’alcalde en funcions, José Orive, que va agrair molt especialment la tasca del Centre Cultural, així com la participació, un any més, de tant usuaris i usuàries que trien el Centre Cultural per aprendre i gaudir del seu temps lliure.

Un cop inaugurada la mostra, que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural fins el 23 de juny, va celebrar-se un piscolabis participatiu amb els plats que, durant tota la tarda, es van cuinar als diferents tallers del centre. Va sorprendre, especialment, els plats de sushi, que van agradar als usuaris i usuàries del centre.

Per acomiadar la festa de fi de curs, els alumnes de guitarra flamenca van delitar al públic amb un concert de música també a l’aire lliure que va posar de manifest, un any més, la qualitat i evolució dels alumnes de guitarra del Centre Cultural. 

Més informació:
Centre Cultural
C/ Indústria, 22 Tel. 93.840.24.94

Horari d’atenció al públic: dilluns a divendres de 16 a 21 hores