sábado, 11 de julio de 2015

La Festa Major dels Cans i les Ovelles arriba amb més de 70 activitats!

El proper dissabte 18 de juliol arrenca la festa amb la presentació del programa i el sopar de les colles Cans i Ovelles, al pati de l'escola Congost.

Amb 75 activitats programades, la Festa Major de Canovelles, que se celebrarà del 24 al 27 de juliol, arriba amb més força i novetats que mai: espectacles, concerts, cercaviles, activitats per als més petits, per la joventut i la gent gran, activitats esportives i tradicionals! Descarrega't ja el programa de mà de festa major i agafa la versió en paper a qualsevol dels equipaments municipals de Canovelles!

Del 18 al 25 de juliol, preparem la festa!

Les activitats de Festa Major comencen, com cada any, amb l'esperat torneig de La botifarra amiga i solidària, que es consolida i ofereix el Torneig de futbol 7 i diversos Jocs Infantils per a tots aquells que s'acostin al camp de futbol el 17 i 18 de juliol. Forma el teu equip mixt i participa en una de les activitats esportives més divertides! Si col·labores amb el recapte d'aliments, material d'higiene i productes de neteja o material escolar per a la Creu Roja, participaràs en el sorteig de material esportiu cedit per Antonio Hidalgo, futbolista professional. 

Dissabte, 18 de juliol, es presentarà el programa d'activitats de la Festa Major en un acte que inclourà el tradicional passi del vídeo de la festa de l'any passat realitzat pels joves d'El Local, el sopar de les colles de Cans i Ovelles, amb la possibilitat d'adquirir el tiquet del sopar o portar el sopar de casa, i la sessió Engresca't a la fresca amb l'actuació del grup DJ Horny's.

Del 15 al 22 de juliol els joves gaudiran novament del joc de simulació Humans vs Zombis 3, per a majors de 12 anys. I és que el doctor Bachiller ha pres el municipi amb el seu exèrcit de zombis i ha arribat el moment de recuperar-lo.

Les tradicionals Nits de Cinema portaran aquest any tres pel·lícules d'actualitat a tres espais diferents de Canovelles: el 19 de juliol, es passarà la pel·lícula Los guardianes de la galaxia a Can Carrencà; el 20 de juliol, Como entrenar a tu dragón II a la plaça de les Cultures i el 21 de juliol, Déu meu però que t'hem fet a l'Era Can Castells.

El 20 i el 21 de juliol també se celebrarà el Torneig de futbolplay (futbolí i playstation 3) a El Local. Una de les novetats que han organitzat els joves del col·lectiu TNT. L'activitat Jamón, jamón!, del grup Chic@s Mil, se celebrarà el 22 de juliol amb més llesques de pa amb pernil que mai i molt bon humor!

El 23 de juliol, dijous de Festa Major, arriba farcit d'activitats! Al matí, se celebrarà el Campionat de Petanca del Casal de la Gent Gran i l'Aiguagim a la piscina exterior del Complex Esportiu Municipal Thalassa.

A la tarda, els petits tornaran a sorprendre'ns amb la cinquena i ja consolidada edició del Concurs Infantil d'Entrepans creatius de Festa Major, a la plaça de la Joventut. Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys demostraran al concurs les seves capacitats culinàries fent suculents i originals entrepans amb pa de motlle i divertits ingredients de colors. Seguidament i sense deixar el davantal de banda, arribarà l'activitat més esperada de la festa: el Concurs de Truites de Patates, organitzat pel Club d’Escacs, a la plaça de la Joventut. Fes el teu equip de 5 persones com a màxim i cuina la millor truita de patates d'aquest any!

Els Cans i les Ovelles gaudiran després del Correbou de foc, el Sant Fermí de Canovelles, que tornarà a demostrar la devoció dels participants per Sant Viciós, patró del correbou. L'activitat serà protagonitzada per la ramaderia de la colla de Diables.

I com a novetat d'enguany, el Canovelles Bàsquet Club ha organitzat, a les 23.30 h, el primer Tres x Tres de bàsquet nocturn, al pavelló Tagamanent. No t'ho perdis!

Per acomiadar les activitats prèvies a la festa, res millor que el Concert tranquil a l'Era amb La plana Swing Orquestra i els dj's Rasca i Pica. Vine a ballar els ritmes que tornen a estar de moda: el swing, el fox trop i el lindy hop al concert organitzat pels joves del Consell TUT.

Més informació:  PROGRAMA DE FESTA MAJOR