viernes, 2 de octubre de 2015

Ajuts per a famílies amb infants

El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics, sotmesos al nivell d'ingressos de la unitat familiar, per a famílies en què hagi tingut lloc un naixement, adopció, tutela o acolliment en el període comprès entre l'1 de juliol i el 22 de setembre de 2015.

La quantia de l'ajut és de 650€ per naixement, adopció, tutela o acolliment. Per a les famílies que tinguin reconegut el títol de família nombrosa o monoparental vigent en el moment de presentar la sol·licitud, l'import serà de 750€.

Terminis de presentació de la sol·licitud

El termini de presentació de sol·licituds per a les famílies amb infants nascuts ara és de 30 dies naturals comptats des de l’endemà de la data de naixement, adopció, tutela o acolliment dels infants pels quals se sol·licita l’ajut econòmic.

La data de finalització del termini per a les famílies amb infants nascuts a l'estiu poden presentar les sol·licituds fins el 22 d'octubre de 2015. 

Per a més informació i presentació de sol·licituds cal adreçar-se a l'Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat de Canovelles: al Casal Cívic de la plaça Pau Casals.