lunes, 30 de noviembre de 2015

14 comerços han après “Com vendre més?”

El Servei de Dinamització Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament ha organitzat les sessions informatives per als comerciants “Com vendre més?” els dies 10, 12 i 14 de novembre, al Teatre Auditori Can Palots.

14 comerços del municipi han participant en aquestes sessions, que han tingut 6 hores de durada repartides en 3 sessions de 14.30 a 16.30 hores. La formadora encarregada de dur a terme les sessions ha estat Carolina Costa, fundadora de l’empresa Prisma Urbà, llicenciada en sociologia i experta en disseny, gestió i avaluació de polítiques de desenvolupament local. 

El curs ha permès la sensibilització dels comerciants sobre la importància de sorprendre als consumidors i del paper que pot jugar, en aquest sentit, la promoció comercial. “Ampliar la mirada”, tal com va dir l’experta, sobre el tipus d’idees que es poden crear és essencial i es poden dur a terme a través de propostes engrescadores i d’èxit en promoció comercial del comerç minorista. 

El curs va servir també per assessorar sobre quines són les fases i els punts claus que ha de tenir qualsevol projecte de promoció comercial, així com per intentar crear propostes originals per als comerços assistents, que aconsegueixin sorprendre al públic objectiu. 

La valoració global del curs va ser molt positiva i els participants van expressar el seu desig de poder fer més sessions com aquestes.