viernes, 20 de noviembre de 2015

350 motoristes a la 8a Trobada Motera de Canovelles

Amb un dia de sol esplèndid, els membres de la penya motera Oves’kan van tornar a reunir-se amb amics i aficionats a les motos de tot Catalunya el passat diumenge, 15 de novembre, al pavelló Tagamanent de Canovelles.
  
L’activitat va tornar a ser tot un èxit de públic ja que van reunir-se unes 300 motos de 350 motoristes d’arreu de Catalunya superant la participació d’altres edicions.
 
La trobada, organitzada amb el suport de l’Ajuntament de Canovelles, va començar a les 9 del matí, quan els motoristes van reunir-se a l’aparcament del pavelló Tagamanent, lloc on van quedar les motos exposades durant tot el dia. Després d’un bon esmorzar es va celebrar la tradicional ruta motorista pels carrers del municipi.

Els inscrits a la trobada, van compartir també un dinar popular al pavelló, on s’havien instal·lat diverses parades amb material, roba i complements relacionats amb el món de les motos. La ciutadania, d’altra banda, es va anar acostant al pavelló durant tot el dia per veure les motos exposades, algunes d’elles amb una decoració molt elaborada i cada any més original.


Després de dinar, es va realitzar el tradicional sorteig de material esportiu relacionat amb les motos: cascs, jaquetes de pell, mocadors i tota mena de complements.