viernes, 13 de noviembre de 2015

Curs de manipuladors d'aliments-Sector Carnisseries

Des del Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Canovelles, s'organitza una formació en higiene alimentària dirigida a establiments de carnisseria, xarcuteria/cansaladeria i supermercats amb secció de venda de carn fresca o embotits.

L'objectiu principal del curs és revisar la legislació actual en matèria de seguretat alimentària, la informació obligatòria pel consumidor de l'etiquetatge de la venda de carn al detall i l'aplicació dels plans d'autocontrol en els establiments minoristes d'alimentació.

El curs té una durada de 4 hores repartit en dos dies: dilluns 16 i dilluns 23 de novembre de 14h a 16h i tindrà lloc al Teatre Auditori Can Palots.

La formació és gratuïta i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. En acabar el curs, s'entregarà un certificat d'assistència a tots els participants.

Més informació:

Les persones interessades en assistir al curs han d'enviar un correu electrònic a l'adreça: roserga@canovelles.cat o trucar al telèfon de Salut Pública de l'Ajuntament: 93 846 39 90 indicant el nom, cognoms i DNI dels assistents.