martes, 17 de noviembre de 2015

El Club Atletisme Canovelles ha organitzat el 14è Cros comarcal escolar

Dissabte 14 de novembre es va celebrar el 14è Cross Comarcal Escolar de Canovelles que, com cada any, l’organitza el Club Atletisme Canovelles i se celebra a la zona esportiva de Can Duran.

Un gran cros, amb un dia esplèndid i una alta participació, prop de 400 persones. Van gaudir d’una sèrie de curses separades per categories, alhora que es va organitzar una cursa popular, en la qual tots els corredors, independentment de la seva edat, van poder gaudir d’aquesta activitat atlètica.

El Cros estava adreçat a tots els públics: nens, joves i adults, que van poder fer un recorregut en un entorn rural pels voltants de la urbanització de Can Duran de Canovelles.

Per a les 17 curses que es van disputar hi va haver medalles per als tres primers classificats, alhora que es va premiar al primer classificat local de cada cursa.

Cal destacar que els atletes del CA Canovelles van tenir una actuació molt destacada, amb un total de 22 pòdiums en les diferents curses.

Aquest era el 2n cros de la lliga comarcal del Vallès Oriental, després de que es disputés el cros de Parets, la setmana passada. Un cros que alhora també va puntuar pels Jocs Escolars de Canovelles.