viernes, 25 de diciembre de 2015

Edició de l'Avui Canovelles núm. 89

L'edició de desembre de l'Avui Canovelles dedica les dues pàgines centrals a la programació de Nadal: Dies Gegants, Els Pastorets, Cap d'Any, la Sant Silvestre, la Festa de Nadal al Centre Cultural i les fires de Nadal als carrers del poble.

Així mateix, l'edició compta amb dues pàgines de notícies amb els resultats de les eleccions generals a Canovelles i les ordenances fiscals per al 2016, entre d'altres temes.

L'Avui Canovelles es completa amb les pàgines d'educació, serveis socials, esports, dinamització econòmica i societat. Els 18 anys d'El Local és, a la vegada, notícia de portada i ocupa també una pàgina sencera del diari, on es donen a conèixer els diferents espais de l'equipament juvenil, així com tots els grups de joves que formen part del Consell de la Joventut TUT.

La contraportada de l'últim número del 2015 va dedicada a Comerç Actiu Canovelles, l'associació de comerciants, formada per més d'una seixantena de comerços del poble, dedicada a impulsar el comerç local del municipi, principalment en aquests dies de festa. 

Més informació: Avui Canovelles n.89