viernes, 18 de diciembre de 2015

El Local ha celebrat els 18 anys!

Fa 18 anys que va néixer el Centre Municipal d'Iniciatives Juvenils de Canovelles El Local. 18 anys d'activitats, moviments juvenil, propostes, creació, creixement individual i col·lectiu... però, sobretot, 18 anys d'acompanyament als joves en la seva adolescència i camí cap a el món adult.

El Consell de la JovenTUT, les entitats de joves de Canovelles i el Servei de Joventut de l'Ajuntament es van unir per crear un programa d'activitats culturals, festives i formatives que han tingut lloc durant el desembre i que han aconseguit una molt bona acollida entre els joves.

Les activitats han rebut, a més, la visita de totes aquelles persones que han format part d'El Local durant aquests 18 anys, els que han creat associacions i, en definitiva, els que han fet que avui El Local sigui un equipament de referència per a molts joves de Canovelles.

Així, El Local ha celebrat l'aniversari amb una mostra d'entitats i col·lectius de joves, el passat divendres 11 de desembre. Dissabte 12 de desembre, però, es va celebrar la festa grossa d'El Local. Duran el dia es van obrir els diferents espais que formen l'equipament al públic, així com les seves activitats i, de cara al vespre, els joves de Canovelles van gaudir de música, festa i un berenar-sopar al mateix equipament. Per tancar la nit d'aniversari, els joves van assistir al Concert dels 18 anys, a El Campanar. 

A més d'aquestes activitats festives, El Local va programar diverses jornades formatives adreçades als joves de Canovelles i de fora del municipi. Com ara, la Gimcana del Consum Responsable, el 9 de desembre i el Taller Viu del que t'agrada amb la ponència d'un dels socis de Tarambana, el 10 de desembre.

El proper 21 de gener El Local celebrarà, també, una Jornada sobre experiències de gestió d'equipaments juvenils a càrrec de Pep Montes, a les 9:15 hores, a Can Palots. 

No us la perdeu!