lunes, 14 de diciembre de 2015

La Cooperativa Tarambana anima als joves a viure del que els hi agrada

Dijous, 10 de desembre, en el marc del programa de les activitats del 18è aniversari d'El Local i la Setmana del Consum Responsable, es va celebrar a la planta baixa d'El Local la jornada "Viu del que t'agrada", amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor dels joves i descobrir-los noves formes d'organització empresarials. 

La xerrada, que va comptar amb l'assistència d'una trentena de joves, va anar a càrrec d'Andreu Vilà, membre de la Cooperativa Integral Catalana Tarambana, espai cultural i gastronòmic de Cardedeu. Una cooperativa, tal com va explicar, molt arrelada al territori, que aposta pel producte de la terra, concretament pel producte del Vallès i també per la cuina saludable i de qualitat. El ponent va donar a conèixer el seu projecte, va presentar diferents models d'empreses que existeixen i com Tarambana s'ha adaptat per tal de poder desenvolupar nous projectes. 

La xerrada, que va acabar amb un col·loqui entre els ponents i els assistents, va ser organitzada conjuntament pel servei de Dinamització Econòmica i el servei de Joventut de l'Ajuntament de Canovelles, Mahaleo i el Consell de la Joventut de Canovelles, encarregat de la presentació i moderació de l'acte. 

Més informació:  http://tarambana.cat/