jueves, 17 de diciembre de 2015

Quatre corals de Canovelles participen a la trobada de Corals solidària

La Coral Rosa de Bardissa, el Coro del Hogar Extremeño "Porque semos asina", la Coral de l'església Evangèlica Baptista i el Coro rociero de Nuestra Señora del Rocío de la Casa de Andalucía van participar a la Trobada de Corals, dissabte 12 de desembre, al Teatre Auditori Can Palots. 

Una trobada de Corals solidària, emmarcada en el programa d'activitats "Canovelles amb els refugiats", que enguany va comptar amb la introducció de Soad Azizi, de l'ONG Islamic Relief España i treballadora als camps de refugiats, que va presentar l'ONG i va demanar la col·laboració dels assistents per recaptar fons.

Així, durant tot l'espectacle es van anar recollir donacions dels assistents en suport als refugiats d'Europa amb un resultat final de 262 € que aniran ingressats directament al Fons Català de Cooperació.

Les quatre corals de Canovelles van fer gaudir als assistents d'un gran espectacle del cant coral de quatre formes i estils ben diferents. El públic va escoltar cançons diverses de la mà de les quatre corals participants, que van oferir un magnífic resultat després de tants mesos d'assaig. 

Una trobada que va tornar a ser un èxit i va amenitzar les festes nadalenques a grans i petits.