lunes, 14 de diciembre de 2015

Xerrada informativa per a comunitats de veïns

De vegades la convivència a les comunitats de veïns provoca situacions que poden ser difícils de gestionar per les persones que les pateixen. Per exemple, molèsties per sorolls, activitats comercials, usos dels espais comuns, salubritat, impagament de quotes, etc. Molt sovint són situacions que, per una manca de comunicació o desconeixement de la normativa, acaben esdevenint en un conflicte, que es podria haver evitat.

El desconeixement de la normativa també és freqüent en propietaris que han d’assumir de nou un càrrec a la junta de propietaris, i tenen dubtes sobre com han de gestionar la comunitat.

Per a tot això, el Servei de Mediació de Canovelles realitzarà a partir d’aquest mes de desembre xerrades informatives gratuïtes, adreçades tant a propietaris com llogaters o comerciants. La finalitat és oferir informació i resoldre els dubtes que es tinguin sobre la gestió de la comunitat o sobre la convivència veïnal, i evitar així que es produeixin conflictes a les comunitats.

Les xerrades són un espai gratuït i obert a la ciutadania. 

La propera xerrada tindrà lloc el 17 de desembre, a les 19 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Frederica Montseny.