martes, 12 de enero de 2016

Màgica i multitudinària cavalcada de Reis a Canovelles

Ses majestats els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van arribar a les sis de la tarda a Canovelles, la nit del 5 de gener, amb ganes de repartir molts regals, molta il·lusió, caramels i també bons consells a tots els nens i nenes del poble. 

Després d’una rebuda multitudinària a la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde de Canovelles, José Orive, va fer entrega de la clau màgica que obre totes les portes de Canovelles a Ses majestats els Reis d’Orient.

Una entrega que va tenir lloc al balcó de l'Ajuntament, on també es va pronunciar el discurs de Ses majestats adreçat a totes les famílies de Canovelles. El rei Baltasar va ser l'encarregat de pronunciar-lo i animar a tots els petits a "portar-se molt bé durant tot l'any amb els seus pares i mares" tal com ho havien fet durant el 2015. 

Un cop van rebre la clau, els Reis van iniciar puntuals el recorregut de la comitiva reial amb una cavalcada plena llum i color que va tornar a despertar la il·lusió de grans i petits al llarg de molts carrers i places del poble.

La gran estrella d’Orient, col·locada a la primera carrossa de la cavalcada, va senyalar el camí de Ses majestats, que van passejar pels carrers seguits per carrosses de diverses entitats i associacions de Canovelles, com ara Els Pastorets de Canovelles, la Colla de Diables, la Colla Gegantera...

Amb focs artificials i molta música, els Reis d’Orient van arribar a la plaça de la Joventut al voltant de les vuit del vespre, punt final del recorregut, on els nens i nenes feien cua des de feia moltes hores per tenir el privilegi de pujar a l’escenari i entregar personalment als Reis la seva carta. Alguns d’ells, fins i tot, van poder mantenir una breu conversa amb el seu Rei preferit i explicar-li els seus desitjos per aquesta nit màgica.

Després de l’entrega de cartes, els Reis van posar en marxa els dispositius màgics per entrar a milions de domicilis.

Una nit rodona, plena de màgia i il·lusió, que va culminar a l’endemà amb el despertar més emocionant de l’any! 

Voleu tornar a reviure la cavalcada de Reis a Canovelles? VOTV la va retransmetre en directe, aquí t