sábado, 13 de febrero de 2016

151 atletes de Canovelles a La Mitja de Granollers

Diumenge 7 de febrer es va celebrar La Mitja Marató de Granollers, una matinal atlètica èpica, amb pluja inclosa, que va comptar amb els millors corredors internacionals en el 30è aniversari de la cursa.

En total van participar 151 atletes de Canovelles, 35 atletes dels quals eren del Club Atletisme Canovelles. Concretament, a La Mitja van participar 131 atletes de Canovelles (96 homes i 35 dones), a la cursa dels 10 km van participar 13 corredors (5 homes i 8 dones) i al Quart de La Mitja, 7 atletes (4 homes i 3 dones).

Pel que fa al Club Atletisme Canovelles, els participants més destacats van ser Jordi Martos (42è classificat), amb una marca de 1h, 14 min i 41 segons i Javi Rubio (el primer local en arribar a la meta) amb un temps d'1h, 16 minuts i 9 segons.

La noia del club que ha fet millor temps va ser Marta Mora (36a dona classificada) amb un temps de 1h, 33 min i 20 segons.

A la minimarató, cal destacar la victòria d’Albert González en la categoria aleví.