jueves, 18 de febrero de 2016

David Maqueda porta La Pista a Can Palots

L'excel·lent obra teatral La Pista, arribarà al Teatre Auditori Can Palots, el dissabte 20 de febrer a les 9 de la nit, de la mà de Menú Teatral i sota la direcció de David Maqueda.

Intèrprets: Aïda Bellet, Boris Cartes, Oriol Escalé, Oriol Guillem, Marc Joy, David Maqueda, Núria Martínez, Marina Mulet i Joana Sureda.

Teatre de text
Preu únic 6 €

1930, Estats Units està sumida a la gran depressió. Milions de persones busquen la manera de sobreviure en aquest entorn hostil i sense oportunitats. En mig d’aquest ambient de terrible misèria, les maratons de ball, tan populars a tot EEUU, es converteixen en l’única esperança de poder subsistir un temps més, tenint un lloc on dormir, alguna cosa per menjar i si hi ha sort guanyar un fantàstic premi econòmic i certa popularitat que els faci sortir d’aquesta situació. Però quin preu te tot això?

La Pista explica la història de 4 parelles que participen en un d’aquest concursos. Cadascú vingut de llocs diferents i per motius diferents, sigui la fama, la gana o intentar assegurar un futur. La brutalitat d’aquest certamen els portarà al límit. On radiquen els límits de l’ésser humà? On radiquen els límits de cadascú? Quins mecanismes utilitzen per superar-los? 

Més informacióTOT EL QUE VOLS SABER