viernes, 26 de febrero de 2016

Festa de l'Escola Pública 2016!!

El proper dissabte 5 de març, de les 11 a les 13 hores a la plaça de la Joventut, tindrà lloc la celebració de la Festa de l’Escola Pública de Canovelles. 

La trobada d’enguany tindrà com a tema central "La descoberta del medi social i natural" i serà una bona ocasió per tornar a reivindicar amb força el paper de les escoles públiques de qualitat, així com per compatir experiències i treballs realitzats al llarg del curs.

Durant tot el matí, la plaça s'omplirà de carpes, tallers, exhibicions i activitats de les escoles, entitats i serveis educatius participants: escoles Congost, Joan Miró, Els Quatre Vents i Jacint Verdaguer; els Instituts Bellulla i Domus d'Olivet; Centre de Formació d'Adults; les escoles bressol Sant Jordi i Marta Mata i l'Espai familiar El Racó; les AMPA de totes les escoles i instituts, i l'Aula tecnològica de Fusteria i els tallers de famílies del Pla Educatiu d'Entorn.

Un any més, es llegirà un Manifest a favor de l'ensenyament públic i de qualitat el llegirà, enguany, el director de l'escola Joan Miró.

Jornades de portes obertes als centre educatius

Les escoles i instituts de Canovelles celebraran, en aquests propers dies, les tradicionals jornades de portes obertes per tal que les famílies puguin visitar els centres i conèixer el seu funcionament, de cara a la campanya de matriculació per al curs escolar 2016-2017.

Les jornades es faran:
-        Escola Congost, el 29 de febrer a les 17 hores i el 2 de març a les 10 hores.
-        Escola Joan Miró, l’1 de març a les 17 hores i el 3 de març a les 10 hores.
-        Escola Jacint Verdaguer, l’1 de març a les 12 hores i el 3 de març a les 15 hores.
-        Escola Els Quatre Vents, el 23 de febrer a les 12 hores i el 25 de febrer a les 17 hores.
-        Institut Bellulla, el 27 de febrer a les 10 hores.
-        SI Domus d'Olivet, l’1 de març de les 15:15 a les 18 hores.

Escoles Bressol Municipals

Les escoles bressol municipals de Canovelles obriran les seves portes a l'abril:
-        Escola Bressol Sant Jordi, el 9 d'abril a les 11 i a les 12 hores i el 19 d'abril de les 17 a les 18:30 hores . 
-        Escola Bressol Marta Mata, el 12 d'abril de les 17 a les 18:30 hores i el 16 d'abril a les 11 i a les 12 hores.