lunes, 22 de febrero de 2016

Homenatge a Antonio Hidalgo i Agustín Pérez

Més de dues centes persones van assistir a l’acte de reconeixement que l’ajuntament de Canovelles va voler oferir a Antonio Hidalgo, jugador professional de futbol, ja retirat, i a Agustín Pérez, fundador i president del Club Almeriense, que ja ha cessat de les seves activitats.

L'acte, que es va celebrar dimecres a les 19:30 al Teatre Auditori Can Palots, va ser molt emotiu i va reunir amics, familiars i esportistes que van voler sumar-se a l'homenatge.

Durant l’acte, l’alcalde de Canovelles, José Orive, va agrair a Agustín Pérez, la seva dedicació i compromís amb l’esport de base, la seva empenta per fer un equip que ha aconseguit ser un referent al municipi i que ha envoltat tant gent al voltant dels valors de l’esport.  Va ser la seva dona, la Mari Carmen, qui li va fer lliurament del record d’homenatge. Agustín Pérez va agrair el suport de tots els que han jugat a l’equip de l’Almeriense durant tots aquests anys.


Per altra banda, l’alcalde, va agrair a Antonio Hidalgo el seu orgull per Canovelles, poble que l’ha vist néixer i créixer i que ell sempre ha exportat a tot arreu. Antonio Hidalgo va recollir el record de mans de l’equip Benjamí B de la Unió Esportiva, que també li va fer obsequi d’una samarreta amb el número 8. Antonio va agrair a la família, als amics, a l'ajuntament i el poble, del que va dir que se’n sentia molt estimat.