lunes, 29 de febrero de 2016

La Generalitat es compromet a modificar el projecte de l’Escola Els Quatre Vents

L’Ajuntament de Canovelles ha rebut el projecte de l’Escola Els Quatre Vents, per tal de procedir al tràmit de la llicència d’obres, i proposa estudiar modificacions per la conservació de les restes arqueològiques.

En la notificació, se senyala que més endavant es presentarà un projecte modificat, atès que s’està estudiant la proposta adient per a la conservació de les restes del poblat neolític trobat en les excavacions preventives que es van realitzar en el solar.

L’alcalde ha valorat positivament la notificació, ja que per una banda, la construcció de l’escola segueix el tràmit pertinent i per altra, perquè la Generalitat es compromet a salvaguardar les restes trobades, compartint d’aquesta manera la sensibilitat expressada pel consistori i pels tots els grups municipals. 

En aquest sentit, l’Ajuntament ja està estudiant un projecte que permeti la tutela, conservació, adequació i explotació educativa del jaciment de Ca l’Estrada, en el que hi haurien de participar altres administracions.