martes, 9 de febrero de 2016

Les flors de l'Hogar Extremeño, millor comparsa del Carnaval!

Més d'un miler de persones i 15 comparses van desfilar a la rua de Carnaval de Canovelles, el passat dissabte 6 de febrer. Una desfilada plena de música, bon humor i disfresses originals, que va recórrer diferents carrers i places del municipi sota la mirada d'un gran número de públic.

A les vuit del vespre, la rua va arribar a la plaça de la Joventut, on va tenir lloc el lluïment final de les comparses, el discurs del rei del Carnaval a càrrec de l'Hogar Extremeño i, per últim, el veredicte final d'enguany.

El premi a la millor comparsa del 2016 va ser, novament, per les flors de l'Hogar Extremeño, la millor coreografia va ser la del grup Los Primos, vestits de maorís, que van animar d'allò més la rua amb el seu ball estudiat i ple de força, i el premi a la millor carrossa va anar a mans, un any més, de la Casa de Andalucía, amb la seva particular cuina de Master Chef.

La rua va reunir també abelles, personatges de Frozen, mims, xancles, superherois, gats i ratolins, ampolles de cervesa i ovelles, entre d'altres comparses, totes elles plenes d'enginy i diversió.

Després de la Rua, ball GEGANT a El Campanar!

Després del veredicte de les colles guanyadores a la plaça de la Joventut i del ball de comparses, els assistents van seguir la festa a El Campanar amb el concert Ball GEGANT a El Campanar.

La Colla Gegantera de Canovelles va ser l'encarregada d'organitzar, amb la col·laboració del Consell de la Joventut, aquest concert, inclòs entre els actes del 25è aniversari de l'entitat.

Durant la nit, hi va haver concurs de disfresses, amb premi a les tres millors disfresses del 2016; i les sessions de Dj's amb l'actuació del grup Phono Seekers i amb el Dj Josenaguer. 

Els diners recaptats per les entrades del concert aniran en suport als actes de celebració dels 25 anys de la Colla Gegantera.