lunes, 15 de febrero de 2016

Trobada dels equips de govern de Canovelles i Granollers

Dimarts, 9 de febrer, es va celebrar la trobada dels equips de govern de Canovelles i Granollers,  a la Sala Polivalent del Teatre Auditori  Can Palots de Canovelles. Aquesta reunió es fa els primers mesos d’inici de legislatura amb l’objectiu de tractar aquells temes que afecten als dos municipis, fer la diagnosis, fixar objectius i  planificar les actuacions conjuntes.

La trobada, que va servir per presentar els nous regidors de l’actual legislatura  i crear comissions de treball, va tractar temes d’urbanisme, mobilitat, medi ambient, cultura, educació, esports, promoció econòmica, civisme i convivència i governació. 

Som dos municipis que ens uneix un carrer, per tant tenim reptes que només podem afrontar si ho fem junts. Si sumem, ara més que mai, podrem donar resposta adients a les necessitats i demandes dels nostres veïns i veïnes“, va assegurar l’alcalde de Canovelles, José Orive, afegint que “és el moment de fer polítiques locals des d’una mirada més enllà del terme municipal”. 

La finalitat última és, en definitiva, la d’impulsar activitats conjuntament en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. “Els nostres  municipis ja fa molt temps que comparteixen projectes, tenim una llarga experiència en aquets sentit”,  va dir l’alcalde de Granollers,  Josep Mayoral.