lunes, 21 de marzo de 2016

Exposició Ceràmica i pintura de Carme Tafalla

El Centre Cultural de Canovelles acull, fins el 30 de març, la mostra de pintures i obres de ceràmica Ceràmica i pintura de Carme Tafalla, alumna de la Roser Nadal, professora del taller de ceràmica del Centre Cultural.

Aquesta és la primera vegada que la Carme exposa les seves obres, tot i haver participat en altres exposicions col·lectives amb altres alumnes del centre. Les peces estan treballades amb diferents tècniques i se centren en temàtiques també molt diverses, depenent del que la professora hagi anat proposant a classe, tal com va explicar la Carme.

Durant la inauguració la professora, Roser Nadal, va aprofitar l’oportunitat per llegir a la seva alumna un escrit d’agraïment per haver format part del taller de ceràmica durant més de vint anys, aportant sempre la seva alegria, fortalesa i optimisme. 

Quan era petita ja m’agradava molt dibuixar”, va confessar l’artista, que va estudiar classes de dibuix amb Vicens Casals i Grau.  “Sóc veïna de Granollers però vaig tenir la sort de trobar el Centre Cultural de Canovelles, amb la Roser, i ja fa més de vint anys que hi vinc”, va explicar. “També he tingut, en els últims anys, dos magnífics professors: el Jordi i la Marta i també els hi estic molt agraïda”, va dir l’autora, una dona que sempre ha lluitat per mantenir-se en actiu, per sentir-se valorada, tot i les dificultats que li ha plantejat la vida. “Sempre he lluitat perquè les dones puguem tenir un lloc. El que em sap greu és que després de tants anys encara s’hagi de reivindicar el lloc de les dones en aquest món”.