jueves, 31 de marzo de 2016

Sessió plenària a l'Ajuntament

Avui, dijous 31 de març a les 20:15 hores a la Sala de plens M.Lluïsa Prat, es celebrarà sessió ordinària del Plenari de l’Ajuntament de Canovelles.

ORDRE DEL DIA

1.  Aprovació de l’acta de la sessió anterior celebrada el dia 28 de gener de 2016.

Comissió Informativa de l’Àrea de Presidència

2.  Donar compte de les Resolucions de l’Alcaldia números 60, 65, 66, 67, 89, 90 i 145 de l’any 2016, en matèria de personal.
3. Donar compte de l’informe de la Intervenció, corresponent al 4t. trimestre de 2015, enviat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d’informació prevista a la LOEPSF (execució trimestral).
4. Dictamen sobre l’aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe de Tresoreria i Intervenció, corresponent al 4t. trimestre de 2015, sobre mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.
5.  Dictamen sobre l’aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe trimestral de Tresoreria i Intervenció corresponent al 4t. trimestre de 2015, en relació al Període Mig de Pagament (PMP) donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament de informació prevista a la LOEPSF, i al Reial Decret 635/2014, de 25 de juliol.
6.  Donar compte de l’informe de la Intervenció, de data 15 de març de 2016, sobre procediment de resolució de discrepàncies, en l’àmbit del control i fiscalització.
7. Dictamen sobre l’aprovació del Compte de la Gestió Recaptatòria anual, corresponent a les liquidacions d’ingrés per rebut i liquidacions d’ingrés directe, així com a certificacions de descobert de tributs i preus públics liquidats per l’Ajuntament de Canovelles i, el Compte de Gestió Recaptatòria de multes de circulació per sancions imposades  per l’Ajuntament de Canovelles, elaborat per l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, ambdós corresponents a l’exercici 2015.
8. Dictamen sobre l’aprovació inicial de l’expedient de modificació dels crèdits del Pressupost vigent número 01/2016.
9. Dictamen sobre l’aprovació del Reconeixement a favor de creditors per subministrament de materials, dels exercicis 2014 i 2015.
10. Dictamen sobre l’aprovació inicial del Pla local de seguretat viària de Canovelles per al període 2016/2019.
11. Proposta del grup municipal Socialista, en relació a l’adopció institucional de la Declaració Universal sobre els Arxius.
12. Proposta del grup municipal Canovelles Canvia-Entesa, de suport als condemnats pels fets d’aturem el Parlament.
13. Proposta del grup municipal Socialista de suport als treballadors/es processats i per a la derogació de l’article 315.3 del Codi Penal.
14. Proposta del grup municipal Socialista, per reclamar a la Generalitat de Catalunya el reconeixement i pagament del deute amb l’Ajuntament de Canovelles.
15. Proposta del grup municipal Ciutadans-C’s, per reclamar el pagament del deute que manté la Generalitat de Catalunya amb l’Ajuntament de Canovelles.
16.  Proposta del grup municipal Partit Popular, sobre el deute de la Generalitat als ajuntaments.
17.  Proposta del grup municipal Ciutadans-C’s, para limitar la acumulación de cargos políticos.
18. Proposta del grup municipal Canovelles Canvia-Entesa, perquè la transparència i l’accés a la informació ha de ser un dels eixos transversals de qualsevol ens públic.
19. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-AM i Canovelles Canvia-Entesa, per a l’acompliment de la Llei de memòria històrica i de condemna del franquisme i de suport a les causes contra els crims comesos.
20.  Proposta dels grups municipals Esquerra Republicana de Catalunya-AM i Convergència i Unió, sobre la sobirania fiscal.
21.  Proposta del grup municipal Partit Popular, en defensa de la Diputaciones, Cabildos y Consells Insulars y en contra de su desaparición.
22. Proposta del grup municipal Partit Popular, para la creación de una Comisión Informativa Especial de transparencia y buen gobierno.
23. Proposta del grup municipal Partit Popular, para la creación de una Comisión Informativa Especial de accesibilidad y movilidad.

 Comissió Informativa de l’Àrea de Serveis a les Persones

24. Dictamen sobre l’adhesió al manifest internacional: Dia internacional de les Dones. 8 de març de 2016.
25.  Dictamen sobre la modificació dels Estatuts vigents del Consorci de Normalització Lingüística.
26. Dictamen sobre l’aprovació inicial de l’establiment del servei públic municipal d’El Local de Canovelles, sobre la base de la Memòria justificativa, el Projecte d’establiment i el projecte de Reglament d’El Local de Canovelles.
27.  Dictamen sobre l’aprovació del contingut i la signatura del protocol regulador de mesures contra la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica entre l’Ajuntament de Canovelles i Sorea SAU.
28. Dictamen sobre l’aprovació del contingut i la signatura del V Conveni interadministratiu de col·laboració per a la coordinació, programació i finançament dels serveis socials, entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Canovelles, per al període 2016/2019, així com l’Addenda corresponent a l’exercici 2016.
29. Proposta dels grups municipals Socialista, Canovelles Canvia-Entesa, i Esquerra Republicana de Catalunya-AM, contra el tancament d’aules i línies de P3 i en defensa de l’escola pública.
30.  Proposta del grup municipal Partit Popular, en contra del cierre de la línea de P3 en Canovelles y en la provincia de Barcelona.
31. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-AM, d’adhesió al projecte No puc esperar!.
32.  Proposta dels grups municipals Socialista, Canovelles Canvia-Entesa, Ciutadans-C’s, Esquerra Republicana de Catalunya-AM, i Partit Popular, de rebuig al preacord subscrit pels caps d’Estat i el Govern de la Unió Europea amb Turquia sobre els refugiats.

Comissió Informativa de l’Àrea de Serveis, Territori i Planificació Estratègica

33. Dictamen sobre la constitució de la Comissió de Seguiment com a òrgan consultiu i de seguiment dels treballs, activitats i iniciatives per facilitar la participació i elaboració del Pla d’Ordenació urbanística Municipal de Canovelles.
34. Dictamen sobre l’aprovació de la revisió definitiva de preus per a l’any 2014, del contracte formalitzat amb l’empresa Urbaser, SA pel servei de neteja viària i recollida de residus municipals de Canovelles.
35. Dictamen sobre l’aprovació de la revisió definitiva de preus per a l’any 2014, de la pròrroga del contracte formalitzat amb l’empresa Urbaser, SA pel servei de neteja viària i recollida de residus municipals de Canovelles.
36. Dictamen sobre l’aprovació de la Tercera pròrroga de l’Acord marc de subministrament d’energia elèctrica destinat a les entitats locals de Catalunya, membres del Consorci Català per al Desenvolupament Local.
37. Proposta dels grups municipals Socialista, Canovelles Canvia-Entesa, i Esquerra Republicana de Catalunya-AM, d’aprovació del document Compromís d’accions per a l’habitatge a Canovelles 2016-2917.
38. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-AM, de suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.
39.  Proposta del grup municipal Partit Popular, de adhesión al pacto de Alcaldes para el clima y la energía.

40.  Precs i Preguntes.