miércoles, 25 de mayo de 2016

2a Jornada gastronòmica Intercultural

Coincidint amb el Dia Mundial de la Diversitat Cultural, el passat dissabte 21 de maig, els veïns i veïnes van poder tastar els plats típics de les diferents cultures que conviuen a Canovelles i gaudir d’exhibicions folklòriques a la plaça de les Cultures.
  
És el segon any que Canovelles celebra la Jornada gastronòmica intercultural per posar de manifest la bona convivència que hi ha entre les diferents cultures de Canovelles, així com per compartir, les unes amb les altres, les tradicions i plats típics de cada lloc d’origen.

Enguany, han participat a la jornada la Comissió Sant Antoni Abat, les Dones Gitanes Emprenedores, les Dones Marroquines, l'Hogar Extremeño, l’Associació Cultural Femenina Sene-Gambi de Catalunya i la Casa de Andalucía.

Per només 4€, els assistents van poder degustar la gastronomia d’aquests col·lectius: tapes de truita de patates, migas extremenyes, té i pastes marroquines...  
A més del tast gastronòmic, la festa intercultural va comptar amb diverses actuacions folklòriques: jotas de l’Hogar Extremeño i balls de sevillanes de la Casa de Andalucía, entre d’altres.

Una jornada que va resultar ser un èxit i va finalitzar amb una ballada conjunta de sardanes protagonitzada per membres de totes les entitats participants.